Od leta 2015 uspešno razvijamo in prodajamo lastne nepremičnine. Za nami je več uspešno zaključenih projektov. Trenutno se osredotočamo na gradnjo dvostanovanjskih in samostojnih hiš, ustvarjamo domove, ki združujejo vrhunsko oblikovanje in kakovostno gradnjo.

Z veseljem lahko povemo, da smo na trgu prisotni že vrsto let. Naša predanost kakovosti in strokovnosti se kaže skozi več kot 10 uspešno zaključenih projektov. Vsako nepremičnino, ki jo zgradimo, oblikujemo s posebno pozornostjo do detajlov in upoštevamo sodobne standarde ter želje naših strank. Z zadovoljstvom ugotavljamo, da so naši objekti postali dom mnogim družinam. S svojim bogatim izkušnjami in zanesljivostjo gradimo kakovostno prihodnost za naše stranke.

S ponosom obveščamo, da smo v svetu gradbeništva ustvarili več kot 13 edinstvenih domov. Vsak naš projekt je rezultat predanosti kakovosti in izkušenj. S sledenjem sodobnim standardom gradimo domove, ki presegajo pričakovanja. Z veseljem postajamo del družinskih zgodb, gradimo zaupanje in utiramo pot kakovostni prihodnosti.