Dobrodošli

Kamen Ražem izhaja iz družinskega podjetje, ki se je z obdelavo  naravnega kamna  ukvarjalo  že  leta  1982. Sedež  podjetja je v Lokvi pri Lipici na Krasu.Tu je  proizvodnja ter  prenovljeni razstavni prostor, kjer si je mogoče ogledati vse  vrste kamnov, obdelav ter končnih izdelkov. Strankam z obsežnim gradivom  in svetovanjem  pomagamo pri izbiri, saj nam vrednost naravnega kamna veliko pomeni.

Kakovost tradicije

Z dolgoletnim delom smo si nabrali veliko znanja pri obdelavi naravnega kamna. Preverite naše delo pri naših dosedanjih strankah. Če ste zadovoljni z našim delom nas priporočite naprej. Hvala za vaše zaupanje. Stopite v stik z nami in nas povprašajte. Z veseljem se bomo pogovorili z vami.

Svetovanje

V našem podjetju se skušamo čim bolj približati vašim zahtevam in željam. Strankam z obsežnim gradivom in vzorci pomagamo pri izbiri.

Zakaj Kamen Ražem?

Zato ker razpolagamo z znanjem, dolgoletne izkušnje, konkurenčne cene, individulalni pristop do vsake stranke, profesionalno in prijazno osebje, smo predani in vlagamo maksimalno energijo v naše delo.